Rojstnodnevne zabave za otroke v Mariboru malo drugače


Rojstni dan je za otroka zelo pomemben in poseben dan in prav je, da na ta dan doživi veliko lepega.

Poudarek dajemo igram našega otroštva in otroštvu naših babic in dedkov.
Bistvo življenja je namreč v preprostih stvareh. Otrokom omogočamo igre v katerih so prepuščeni svoji iznajdljivosti, ustvarjalnosti in domišljiji. Veliko krat slavljencu izdelamo tortico iz peska, vejic in iz čudovitih travniških cvetlic ali iz pisanega jesenskega listja in ostalih plodov, si zgradimo trdnjavo iz vej ..., nepogrešljiv pa je tudi gumitvist. Otroci zelo radi prisluhnejo tudi INTERAKTIVNI pravljici, v kolikor nam izbrana lokacija praznovanja to dopušča, pa izjemno radi gnetemo tudi testo in iz njega oblikujemo slastne piškote, ki pa jih na koncu z velikim veseljem pospravimo v svoje želodčke.

Otrokom ponudimo priložnost, da začutijo čar našega otroštva in otroštva naših babic in dedkov. Tako malo je namreč potrebno za radost in veselje.

Pridemo lahko k vam domov ali na lokacijo, ki jo izberete vi, prostor za praznovanje pa ponujamo tudi mi.


Mnenje mamice Dijane

Starši se organizacije rojstnih dni naših otrok pogosto lotimo po liniji najmanjšega odpora – najamemo prostor, animatorje, ki poskrbijo za igro, prigrizke in torto. Izpolnimo v naprej pripravljena vabila in to je to. Prihranimo čas, energijo, otroci uživajo … Kljukica.

In potem spoznaš Petro, ki ti predlaga, da bi rojstni dan organizirali doma. Hmmm … Bomo razmislili. Slavljenki se ob misli, da bi prijatelji prišli k njej domov, zasvetijo oči. No, pa dajmo! Vabila izdelamo sami, bodoča prvošolka potrpežljivo riše in piše črko po črko. Pripravimo sobico, napihnemo balone, mama poskrbi, da gostje ne bodo lačni. Za ostalo poskrbi Razvedrilko.

Petra je prava zakladnica idej za igro, ki jih spretno prilagodi željam slavljenca. Otroci ji sledijo kot hipnotizirani, sodelujejo, rišejo, ustvarjajo, zatopljeni v igro izgubijo občutek za čas. Zna se jim približati in iz njih izvabiti pravljična bitja, spremeni jih v prave umetnike in raziskovalce. Pričara jim izkušnjo, ki jim še dolgo ostane v spominu, tako slavljencu kot malim gostom. Svoje delo opravlja s srcem in otroci to čutijo.

Sobico naše slavljenke še danes krasi dežnik, ki so ji ga izdelali prijatelji, balon, ki ga je sama spremenila v pujska pa se stiska z njenimi plišastimi igračami. Izkušnja, da je s prijatelji sama izdelala lutke in pripravila lutkovno predstavo, ji bo ostala v spominu. In še bi lahko naštevala …

Če želite privoščiti vašemu otroku unikatno in nepozabno praznovanje rojstnega dne, pokličite Petro. Spomnila vas bo, kako malo je potrebno za srečo otrok. Slavljenec ne bo le ime na seznamu, ampak prava zvezda, ki si zasluži le najboljše.

ROJSTNODNEVNA ZABAVA V OBJEMU POHORSKIH GOZDOV

Prav posebno rojstnodnevno zabavo pa ponujamo tudi v objemu pohorskih gozdov, na Kmetiji Markovo, HRASTJE 35, 2341 LIMBUŠ.
Predhodno lahko slavljenko/ca obiščemo na domu in skupaj pripravimo vabila, v sklopu programa pa nudimo:

  • stik z živalmi (hranjenje konjev, mini koz, mini pujskov, ovčk …) in
  • jahanje kobile Mance.


Praznovanje se nato nadaljuje v čarobni, praznično pripravljeni brunarici ob gozdu v kateri:
  • pečemo piškote,
  • ustvarjamo iz naravnih in umetnih materialov,
  • malicamo (malica je sestavljena iz izključno domačih dobrot - domač sok, domača marmelada, med, doma pečen kruh …),
  • si poslikamo obraze in/ali nanesemo tatooje.


Program traja dve uri in pol, pred koncem pa seveda upihnemo tudi svečke in se posladkamo s tortico, jabolčno pito ali z slastnimi mufini.
Ob vsem tem se prilagodimo tudi najrazličnejšim omejitvam, dietam, alergijam …
Celotno praznovanje tudi fotografiramo. Fotografije vam po praznovanju predamo v digitalni obliki, lahko pa jih, na vašo željo in ob doplačilu tudi razvijemo.


Poslikava obraza

Popestrite rojstnodnevno zabavo ali kak drug dogodek in razveselite vaše najmlajše.

S profesionalnimi barvami za obraz, ki se brez težav sperejo z vodo otrokom naslikamo najrazličnejše motive (metuljčke, kužke, pikapolonice, princeske, gusarje, žirafo, spidermana, batmana ...) in jih popeljemo v čarobni svet domišljije.


Začasni tatuji

Rojstnodnevno zabavo vaših sončkov ali kak drug dogodek z veseljem popestrimo tudi z začasnimi tatuji. Na nežno otroško kožo se nanesejo hitro in enostavno, v svojih pisanih barvah pa so na nežni otroški koži obstojni najmanj 10 dni.